10 C
Chișinău

Trei minori din Căușeni au ajuns la spital după ce podul casei în care locuiau a căzut. Ce spun medicii despre starea copiilor răniți | VIDEO

Trei minori din Căușeni au ajuns la spital după ce podul casei în care locuiau a căzut. Potrivit presei locale, totul s-a întâmplat pe 24 decembrie, în momentul în care copiii luau masa alături de părinți.

Din imaginile publicate se vede cum jumătate din tavanul unei camere s-a prăbușit.

„Se auzea ceva și nu înțelegeam ce se aude. Când a căzut, nici nu am observat, peste 3 copii… i-am scos de sub pereții groși”.

La fața locului a fost solicitată ambulanța.

Responsabilii de la spitalul din Căușeni au declarat pentru postul nostru de televiziune că cei trei copii se află în afara oricărui pericol. Unul dintre ei a fost externat deja, iar alții doi, urmează să plece acasă mâine.

CRISTINA ȚURCAN, șeful secției Pediatrie, purtător de cuvânt al spitalului din Căușeni: „Au fost traume minore, mai mult stare de șoc post traumatic, nu a fost anume cu ceva acuze, doar cel micuț, pentru că era prea mic și a fost o suspecție la trauma cranio-cerebrală și era foarte agitat, l-au luat la monitorizare în reanimare, s-a făcut un consult cu medicii de la Centrul Mamei și Copilului și este stabil pentru moment, nu a fost transferat nicăieri. Din ce mi-au spus colegii la moment, tata a reușit să prindă(tavanul) și au căzut bucăți peste ei, nu chiar tot tavanul, nu au fost strangulați niciunul”.

Mama copiilor, care se află la spital, a refuzat să discute cu echipa nostră de filmare aflată în Căușeni. Presa locală scrie că familia își cumpăraseră casa recent.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE