21.6 C
Chișinău

Oamenii legii au căutat copilul timp de 40 de ore: Noi informații în cazul fetiței de doi ani, care a fost găsită moartă în Germania | VIDEO

Fetița de doi ani a unui cuplu de moldoveni, aflați în Germania, a fost găsită ieri fără suflare, după mai multe zile de căutări. Cadavrul copilei a fost depistat în apele unui râu, aflat la câțiva metri distanță de locuința în care stăteau, în localitatea Bingen, anunță Bild. Trupul a fost recuperat de către scafandri.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale a declarat că un câine adulmecător a captat parfumul micuței, iar traseul se termina la râu. Părinții le-au declarat autorităților că aceasta a părăsit casa duminică după-amiaza „întrun moment de neatenție”.

După o oră și jumătate de căutări inutile, polițiștii au fost alertați în jurul orei 18:30.

Timp de 40 de ore, fetița a fost căutată, mai apoi, atât de polițiști, cât și de consăteni.

Bild mai scrie că părinții fetei vin din Moldova și stăteau la niște prieteni. Potrivit sătenilor, familia s-a mutat în acel loc în urmă cu aproximativ doi ani, iar tatăl muncește în domeniul construcțiilor.

Poliția a sigilat casa, unde au lucrat și detectivi. Aceștia nu au găsit dovezi ale unei crime, prin urmare, ipoteza forțelor de ordine e că a avut loc un accident tragic.

Contactat de noi, serviciul de presă al Ministerului de Externe și Integrare Europeană ne-a spus că deocamdată nu cunoaște nimic despre acest caz, dar se va informa și va veni cu detalii ulterior.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE