21.6 C
Chișinău

Cele 280 de clădiri din capitală, rămase fără căldură, nu au fost reconectate nici până la această oră. Explicațiile Termoelectrica | VIDEO

280 de clădiri, inclusiv blocuri de locuit din sectorul Rîșcani al Capitalei au rămas fără căldură și apă caldă în urma unei avarii la o conductă termică. Incidentul s-a produs aseară, anunță întreprinderea Termoelectrica.

 

IONELA VASILENCO, ofițer de presă SA „Termoelectrica”: „Termoelectrica informează că ieri, ora 21:00, a avut loc o defecțiune pe conducta termică, diametrul 700 mm, din str. Alecu Ruso. Deranjamentul a avut loc pe conducta termică care are o vechime de peste 45 de ani. Pentru lichidarea defecțiunii sunt antrenate echipele tehnice”.

Reprezentanții de la Termoelectrica au anunțat că a fost oprită căldura pentru
consumatoriide pe bulevardul Moscovei, străzile Rădăuțanu, Alecu Russo, Bogdan Voievod, Studenților, Calea Orheiului, Ceucari, Cucorilor, Doina și alte străzi din cartierul Poșta Veche.

Din cauza complexității lucrărilor și depistării unei defecțiuni a rețelei termice, echipele Termoelectrica efectuează lucrări de reparație și în prezent.

Restabilirea alimentării cu energie termică și apă caldă este planificată pentru astăzi, către ora 20 și 30 de minute, mai spun reprezentanții întreprinderii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE