21.6 C
Chișinău

Concert cu invitați speciali și distracții gratuite: Principalul brad al Autonomiei Găgăuze și Orășelul de Crăciun al başcanului a fost inaugurat la Comrat | VIDEO

La Comrat, în data de 15 decembrie, a fost inaugurat principalul brad al Autonomiei Găgăuze și Orășelul de Crăciun al başcanului. Cu această ocazie a fost organizat un concert pentru locuitorii și oaspeții regiunii, la care au participat artiștii Vitali Manjul și Elena Paci, precum și formaţiile „Lume” și „DoReDoS”. Invitații speciali ai serii au fost membrii trupei „OTTAWAN”.

În 15 decembrie, în fața sediului Comitetului Executiv și a Adunării Populare din Găgăuzia, din centrul Comratului, a fost inaugurat Orășelul de Crăciun al başcanului, reședința lui Moş Crăciun şi a fost dat startul distracțiilor. În aceeași zi, s-au aprins luminile pe bradul principal al autonomiei.

„Anul Nou este o sărbătoare de familie și ne bucurăm că başcanul a organizat o astfel de sărbătoare, mulțumim tuturor celor implicaţi, vă mulțumim pentru că ați făcut o astfel de sărbătoare copiilor noștri”.

„Foarte frumos, ca niciodată, suntem foarte bucuroşi și să fie așa în fiecare an”.

„Îmi place foarte mult aici, sunt din Donduşeni, totul este foarte frumos”.

„Este foarte plăcut că ne aflăm aici, că pentru prima dată avem un brad atât de minunat”.

Bașcanul autonomiei Evghenia Guțul i-a felicitat pe toți cei prezenți cu ocazia inaugurării Orașelului de Crăciun și le-a urat tuturor dispoziție de sărbătoare.

EVGHENIA GUŢUL, bașcanul Găgăuziei: „Este foarte plăcut să vă văd pe toți într-o astfel de zi atât de frumoasă, luminoasă și fabuloasă, pentru că inaugurarea Pomului de Crăciun este de fapt un miracol, pentru că astăzi are loc un astfel de eveniment în Comrat și bradul este cel mai frumos din ultimii 29 de ani”.

În cadrul evenimentului pentru cei prezenți au evoluat interpreţii Vitali Manjul și Elena Paci, dar şi formaţiile „Lume” și „DoReDoS”. Invitata specială a serii a fost trupa „OTTAWAN”, cunoscută datorită hiturilor legendare „Hands up!” și „D.I.S.C.O.”

Orășelul de Crăciun din Comrat va fi deschis zilnic până în 13 ianuarie, între orele 10:00 și 20:00. După cum a declarat başcanul, toate distracțiile de acolo sunt absolut gratuite.

La momentul editării materialului pe site-ul Comitetului Executiv al Găgăuziei nu era publicată informația despre cheltuielile pentru organizarea concertului și amenajarea Orășelului de Crăciun. Evghenia Guţul a spus că suma va fi anunţată ulterior.

Menţionăm că în 9 decembrie Pomul de Crăciun a fost inaugurat la Orhei. La Bălți startul sărbătorilor de iarnă va fi dat în 22 decembrie, iar a doua zi şi în centrul Chișinăului.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE