12.2 C
Chișinău

A fost internat în reanimare, dar a decedat a doua zi. Ce spune poliția despre bărbatul căzut în gol de la geamul spitalului, la Soroca | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din satul Parcani, raionul Soroca, a căzut în gol de la etajul doi al Spitalului raional Soroca. Potrivit pulsmedia.md, pacientul ar fi fost internat în noaptea zilei de 9 Decembrie fiind diagnostigat cu ulcer gastric perforat și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Trei zile mai târziu, mai exact la data de 12 Decembrie, pe fon de psihoză acesta s-ar fi aruncat în gol de la balconul etajului doi al instituției medicale. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă a declarat pentru Canal 5 că echipa medicală a spitalului a intervenit imediat și a acordat primul ajutor pacientului, au fost efectuate investigații și tratament suplimentar, însă din cauza multiplelor traumatisme bărbatul a decedat a doua zi.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. În acest sens, au fost audiați martori și au fost efectuate cercetări la locul faptei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE