18.3 C
Chișinău

Plângerea lui Ion Chicu privind resursele administrative folosite de Maia Sandu va fi investigată de poliția din Căușeni: Domnule Cernăuțeanu, vă apreciez simțul umorului

Plângerea depusă de fostul prim-ministru, Ion Chicu, privind utilizarea resurselor administrative de către președinta Maia Sandu în campania electorală va fi examinată nu de Comisia Electorală Centrală și nici măcar de Inspectoratul General al Poliției, ci de poliția orașului Căușeni.

Acesta este răspunsul pe care l-a primit Ion Chicu de la șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu. În documentul oficial se spune că Direcția de Poliție Căușeni va întreprinde toate măsurile necesare pentru colectarea probelor și investigarea utilizării resurselor administrative de către Maia Sandu și încălcarea Codului Electoral.

Fostul prim- ministru, Ion Chicu, a scris pe contul său de Telegram, citez: „Domnule Cernăuțeanu, vă apreciez simțul umorului, dar, credeți-mă, că tare nu-i relevant acestei situații”. Chicu a remarcat că, dacă ar fi fost vorba despre o încălcare comisă de oricare dintre forțele politice de opoziție, întreaga poliție ar fi fost implicată în anchetă, iar CEC s-ar fi implicat din proprie inițiativă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE