12.2 C
Chișinău

Partidul „Renaștere” acuză jurnaliștii pro guvernamentali de propagandă falsă și atacuri cibernetice

Atac cibernetic! Partidul „Renaștere” denunță o știre falsă distribuită de către jurnaliștii și bloggerii pro-guvernamentali în ziua alegerilor. Informațiile potrivit cărora partidul Renaștere părăsește Blocul Victorie este una falsă, a confirmat pentru Canal 5 președintele formațiunii Natalia Parasca.

Site-ul formațiunii este supus unui atac cibernetic, timp de mai multe zile, ne-a spus Parasca. Potrivit ei, spargerea s-a efectuat de pe contul unui colaborator al formațiunii. Calculatorul acestuia a fost confiscat zilele trecute de către oamenii legii în cadrul perchezițiilor. Formațiunea politică nu a luat nicio decizie care îi vizează activitatea și nici președintele nu putea fi demis, decât în urma votului la congresul partidului, a adăugat Natalia Parasca.

NATALIA PARASCA, președinta partidului „RENAȘTERE”

Asta este o minciună!!! Cu câteva zile în urmă, au avut loc percheziții, colegului nostru i-a fost confiscat toată tehnica, iar acest angajat avea acces la site, de unde au publicat această știre. Este o minciună pe care a preluat-o mass-media pro-guvernamentală și canale de Telegram.

Conform unor informații, această știre a fost programată ieri și a fost lansată astăzi pentru a induce în eroare alegătorii noștri. Dar, din fericire, alegătorii noștri nu citesc mass-media pro-guvernamentală. I-am informat pe alegătorii noștri că este un fake și neapărat vom depune plângere în instituțiile de drept ca să se lămurească în această situație.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE