12.2 C
Chișinău

Duble standarde? Ministerul de Externe critică participarea masivă la alegeri, în Rusia, dar laudă implicarea moldovenilor din UE la scrutinul electoral și transportul organizat la secțiile de vot | VIDEO

Duble standarde la Ministerul de Externe. Instituția critică prezența masivă a alegătorilor în Federația Rusă, dar îi laudă pe moldovenii care au venit tot în număr mare la secțiile de votare din UE. Fără să prezinte dovezi, MAE afirmă într-un comunicat că aglomerațiile de la cele două secții de votare din Moscova ar fi fost fost create artificial, în scopul periclitării procesului electoral.

Însă într-o altă postare, în care vorbește despre prezența masivă a alegătorilor de prin țările UE, Ministerul laudă diaspora și spune că: „este un exemplu remarcabil de participare activă la vot! Oriunde s-ar afla, moldovenii din întreaga lume demonstrează că le pasă de viitorul Republicii Moldova și că sunt dispuși să facă eforturi pentru a-și exercita dreptul de vot”, – se mai arată în comunicat.

De asemenea, pe unele rețele de socializare au apărut imagini video cu oameni ce ar fi fost aduși organizat la secții de votare din România.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE