12.2 C
Chișinău

Candidații la președinție din Moldova își exprimă votul: Victoria Furtună pentru o Moldovă furtunoasă, Vasile Tarlev pentru stabilitate, Maia Sandu pentru dezvoltare

La urnele de vot, dis-de-dimineață, s-au prezentat candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova. Victoria Furtună a votat la Hâncești și a venit însoțită de fiicele ei. Un alt candidat, Vasile Tarlev, care reprezintă partidul Viitorul Moldovei, a venit împreună cu soția sa la una dintre secțiile de votare din sectorul Buiucani al capitalei. Și candidata susținută de partidul PAS, Maia Sandu, și-a exprimat opțiunea de vot. Actuala președintă a mers să voteze singură, la o secție din Chișinău. Să vedem, în continuare, ce declarații au făcut candidații imediat după ce și-au exercitat dreptul constituțional și pentru ce și-au dat votul.

Candidata independentă la funcția de președinte al republicii Moldova Victoria Furtună a venuit la secția de votare din Hâncești împreună cu fiicele sale. Ea a luat ambele buletine de vot și menționat că a votat viitorul Republicii Moldova.

VICTORIA FURTUNĂ, candidat la funcția de președinte al RM

Pentru viitorul Republicii Moldova. Pentru o Moldovă furtunoasă, pentru o Moldovă care are relații bune cu toate țările lumii. Am votat pentru noi, poporul. Am votat pentru a restabili istoria țării noastre, limba țării noastre și credința în bunul Dumnezeu. Și vă asigur că împreună vom fi creatorii unei noi Moldove.

Și candridatul la funcția de președinte Vasile Tarlev și-a exercitat dreptul la vot. Liderul partidului Viitorul Moldovei a venit la secția de votare din cadrul Centrului de Creație Tehnică din sectorul Buiucani, împreună cu soția sa. Tarlev a luat ambele buletine și le-a spus jurnaliștilor că a votat pentru stabilitate și succes.

Se poate împreună sau separat? Doamne ajută!

VASILE TARLEV, candidat la funcția de președinte al RM

Eu am votat pentru viitorul Moldovei – un viitor mai bun, mai fericit, mai prosper, pentru stabilitate, pentru succes.  Cu gânduri foarte bune. Cu gânduri de pace, cu curaj, cu dorință de a face lucruri frumoase pentru țara noastră, pentru Moldova. Avem Forță, avem ideii, avem echipă, avem speranță și dorim ca în Moldova, în sfârșit să fie stabilitate, condiții mai bune de trai, să revină tineretul acasă, să aibă bătrânii o viață mai frumoasă și, evident, că și noi să ne bucurăm de ceea ce ne-a dat Dumnezeu.

Tot în capitală a votat și candidata din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Ea nu a fost însoțită de vreun membru al familiei, iar las ieșire din secție a îndemnat cetățenii să iasă la vot.

MAIA SANDU, candidat la funcția de președinte al RM

Ieșiți la vot. În această duminică luăm două decizii importante pentru țara noastră. Luați două buletine de vot. Votați la referendum și alegeți președintele Republicii Moldova pentru următorii patru ani.

Eu am votat pentru ca Moldova să poată să se dezvolte în pace și libertate, pentru ca Moldova să poată să-și construiască viitorul pe care și-l dorește și pe care îl merită . Ieșiți la vot. Votul fiecăruia este împortant.

Pentru funcția de șef al statului Victoria Furtună este candidează independent, Vasile Tarlev este candidatul Partidului pentru Viitorul Moldovei, iar Maia Sandu este susținută de PAS

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE