12.2 C
Chișinău

Blocul „Victorie” a chemat poporul să voteze pentru schimbări: În ciuda tuturor restricțiilor, deputații și activiștii și-au exercitat dreptul de vot | VIDEO

Primul reprezentant al Blocului politic „Victorie” care și-a îndeplinit datoria civică a fost Vadim Fotescu, membru al grupului parlamentar din partea Blocului „Victorie”. Deputatul a declarat că a votat pentru viitorul frumos al Republicii Moldova, o politică externă echilibrată, schimbări radicale în clasa politică a țării, prietenie și pace între țări.

VADIM FOTESCU, deputat al grupului parlamentar „Victorie”: „Fiecare vot contează astăzi. Moldova se află la o răscruce de drumuri și îi îndemn pe toți cetățenii să-și exercite dreptul la vot și să se asigure că merg la secțiile de votare, iau ambele buletine și votează. Votați pentru viitorul Moldovei. Este obligatoriu să luați ambele buletine de vot și să participați la ambele procese electorale, pentru că ambele procese electorale sunt foarte importante pentru țară”.

Marina Tauber, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului Victorie, și-a exercitat și ea dreptul la vot. Deputatul a declarat că a votat pentru schimbări radicale în Republica Moldova, menționând că astăzi, fiecare vot poate fi decisiv.

MARINA TAUBER, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului „Victorie”: „Vocea fiecărui cetățean este foarte importantă, ea poate deveni o voce vitală, decisivă. Am votat pentru schimbări radicale în țara noastră, pentru o țară dezvoltată, prosperă, în care fiecare cetățean are drepturile sale și este respectat. Acest referendum va decide soarta țării noastre și va decide dacă rămânem suverani, neutri și independenți. Doar un vot masiv astăzi poate rezolva această problemă, astfel încât de mâine să putem începe să trăim altfel și să fim capabili să ne construim viitorul, viitorul copiilor și nepoților noștri.

Alți membri ai blocului „Victorie” au votat pentru un viitor independent al unei Moldove prospere.

IURI VITNEANSKI, reprezentant al blocului „Victorie”: „Astăzi, în cadrul referendumului și alegerilor prezidențiale, am votat pentru schimbări, împotriva presiunilor exercitate asupra poporului țării noastre. Vrem să vedem Moldova independentă, în prietenie cu toate țările. Fără escaladarea conflictelor interne. Pentru o Moldovă luminoasă și prosperă!”.

ALEXANDR NESTEROVSCHI, membru al grupului parlamentar „Victorie”: „Am votat astăzi pentru o Moldovă puternică, independentă și prosperă. Pentru o Moldovă fără frică, unde fiecare cetățean se va simți ca acasă. Unde cetățenii nu vor pleca peste hotare pentru a câștiga pâine pentru copiii lor, unde fiecare va fi fericit în țara sa de origine!”

NATALIA PARASCA, reprezentantă a Blocului „Victorie”: „Astăzi am votat la alegerile prezidențiale și la referendumul privind aderarea țării noastre la Uniunea Europeană. Mi-am dat votul pentru pace și dezvoltare stabilă și consolidarea relațiilor de prietenie cu principalii parteneri externi, pentru creștere economică și bunăstarea fiecărui cetățean. Am votat pentru o Moldovă în care fiecare își poate exprima liber opinia și critica autoritățile fără teama de represalii”.

REGHINA APOSTOLOVA, membră a grupului parlamentar „Victorie”: „Eu, ca și majoritatea locuitorilor țării noastre, votez pentru viitorul nostru. Pentru viitorul luminos al copiilor, nepoților și strănepoților noștri. Îmi doresc foarte mult ca votul de astăzi să schimbe viața în țară, să schimbe viața poporului moldovenesc. Mă aștept foarte mult ca candidatul la președinție pentru care voi vota să unească oamenii de diferite națiuni și naționalități care locuiesc în țara noastră”.

Deputatul Vasile Bolea, căruia i s-a refuzat anterior înregistrarea în calitate de candidat la funcția de președinte, și-a exprimat poziția civică prin participarea la alegeri și referendum. Parlamentarul a declarat că a votat pentru renașterea țării noastre.

VASILE BOLEA, deputat în Parlamentul Republicii Moldova: „Am votat împotriva procesului de colonizare a țării noastre, lansat de autoritățile actuale. Am votat împotriva transformării țării noastre, a poporului nostru în sclavi. Și, de asemenea, am votat pentru persoana care ar trebui să oprească tot acest proces. Ar trebui să conducă țara, iar noi vom ajuta practic la eliberarea țării de această ciumă galbenă, care în ultimii 4 ani a transformat pur și simplu țara într-o colonie. Prima etapă de transformare a țării noastre într-o colonie, din păcate, a trecut, iar acum vom lupta pentru a readuce totul la normal și pentru a îndrepta țara pe calea creației, nu a distrugerii!”

Reprezentanții blocului „Victorie” cred că după alegeri vor avea loc schimbări esențiale în țară, care ne vor oferi tuturor posibilitatea de a ne simți în deplină siguranță în țara noastră natală.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE