6.6 C
Chișinău

Canal 5, fără acreditare pentru alegeri: CEC limitează monitorizarea de către mass-media, dar jurnaliștii vor raporta în continuare

Comisia Electorală Centrală a refuzat acreditarea Canal 5 pentru a reflecta și monitoriza alegerile prezidențiale și referendumul privind modificările Constituției din 20 octombrie.

CEC și-a justificat refuzul prin decizia Consiliului pentru promovarea proiectelor investiționale de importanță națională de a sista temporar valabilitatea actelor permisive ale companiei SRL „Media Content Distribution” care deține televiziunea CANAL 5. OFF În cererea noastră au fost incluși șapte jurnaliști.

Totuși, de la CEC s-a precizat că jurnaliștii noștri, care nu au primit acreditare, POT să reflecte alegerile, dar fără statut de observator. Printre mass-media moldovenești cărora CEC le-a refuzat acreditarea se numără și Real Radio, fondatorul televiziunii MEGA TV.

Cu toate acestea, îi asigurăm pe telespectatorii noștri că în ziua alegerilor vom reflecta activ evenimentele care se vor produse, ca întotdeauna, rapid, obiectiv și fără filtre, oferindu-vă toate informațiile necesare. Ne veți putea urmări pe rețelele sociale

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE