5.5 C
Chișinău

Provocatorul PDS Marin Andoni l-a jignit pe reporterul Canalului 5 la o acțiune de protest: Eu ți-am spus că nu sunt c…ă să mă vând pentru bani

Se pare că susținătorii PAS intră într-o adevărată agonie. Provocatorul de serviciu al guvernării, Marin Andoni, a înjurat reporterul Canal 5, atunci când a fost întrebat câți bani primește de la exponenții puterii pentru a participa cu regularitate la acțiunile de protest, organizate de către blocul politic ”Victorie”. Vădit deranjat de întrebarea colegii mele, acesta a țipat isteric, numind-o cu cuvinte jignitoare.

Incident ieșit din comun, în timpul protestului, organizat de către membrii blocului politic ”Victorie” în fața sediului Curții de Apel Chișinău. Deoarece povocatorul PAS Marin Andoni nu ratează să vină la astfel de evenimente, să ațâțe spiritele și să destabilizeze situația, chiar sub ochii poliției, fără ca aceștia să intervină, când reporterul Canal 5, a încercat să-l întrebe din ce motiv totuși face acest lucru, de această dată, Andoni a întrecut orice limite.

-Cu ce scop sunteți aici, de ce filați, aveți legitimație de jurnalist? 

M-ai văzut în lista voastră de finanțare ilegală. 

-Vă plătește Maia Sandu bani? De ce nu lucrați? Vă plătește pentru provocație?

Mie să-mi plătească. Eu ți-am spus că nu sunt c…ă să mă vând. C…..e se vând.

Întrebat încă o dată dacă totuși este plătit de către actuala guvernare, acesta din nou a răbufnit și a numit cu injurii reporterul.

– Cât vă plătește Maia Sandu? 

Ce eu sunt c…ă ca voi să mă vând pentru

Nu este pentru prima dată când activistul, Marin Andoni, participă la astfel de manifestații, acesta este prezent la aproape toate evenimentele organizate de către blocul politic ”Victorie”.

Provocatorul își permite de multe ori să atace, să înjure manifestanții, dar și să lanseze acuzații nefondate în adresa oamenilor. Chiar dacă este medic stomatolog, nu se știe când Andoni se ocupă de jobul său, deoarece participă în permanență la astfel de manifestații. Comportamentul sfidător a lui Andoni poate fi comparat cu replicele deputatului Oazu Nantoi, care a asociat dansatoarele ansamblului de dansuri „JOC” cu fete ușuratice.

Organizațiile dar și ONG-urile care se declară că apără drepturile jurnaliștilor nu observ astfel de atacuri asupra reporterilor noștri. Nic poliția nu reacționează când presa de opoziție este atacată.

Canal 5 va depune o plângere la poliție pe numele lui Marin Andoni.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE