11.2 C
Chișinău

Tineri traficanți online, capturați la Bălți: Poliția a destructurat un grup criminal

Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Bălți au destructurat activitatea ilegală a unui grup criminal implicat în comercializarea de droguri prin intermediul magazinelor online.

După mai multe luni de investigații, polițiștii au stabilit că doi tineri de 18 ani și o tânără de 20 de ani au pus în circulație droguri în proporții mari pe teritoriul municipiului Bălți și în zona de nord a Republicii Moldova.

Metoda de operare a grupului era ingenioasă: drogurile erau ascunse în locuri mai puțin aglomerate, iar coordonatele și fotografiile cu plasarea acestora erau transmise prin aplicația Telegram către un „operator” care coordona activitățile grupului.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, oamenii legii au descoperit substanțe precum PVP (cunoscută și ca „sare”), hașiș, telefoane mobile, cartele SIM, cântare electronice de înaltă precizie și materiale destinate ambalării și vânzării substanțelor narcotice.

Valoarea drogurilor confiscate se ridică la aproximativ 15.000 de lei. Cei trei suspecți riscă pedepse cu închisoarea de la 7 până la 15 ani, conform legislației în vigoare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE