25 C
Chișinău

„Vă faceți de rușine”. Fermierul Sergiu Stefanco critică împărțirea ziarelor de către ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, în campania electorală a Maiei Sandu | VIDEO

Fermierul Sergiu Stefanco s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că, ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, cel care i-a fost cândva comandant, a ajuns să împartă ziare pentru campania electorală a Maiei Sandu. El și-a exprimat sentimentele de nedumerire și frustrare într-o intervenție video pe pagina sa de Facebook.

SERGIU STEFANCO, fermier: „Nu am vrut să o zic niciodată, în garnitura actuală a Guvernului este un domn care mi-a fost primul comandant și acum am ajuns să-l văd pe ministrul Apărării împărțind ziare prin țară, josnic de tot. Eu înțeleg că Alaiba umblă cu împărțitul ziarelor, înțeleg că Perciun, Radu Marian, toți cățeii aceștia, dar niciodată nu am înțeles și nu o să înțeleg ca ministrul Apărării să umble să împarte ziare. Un ministru, care are o armată întreagă, iese în față și tremură toți”.

În plus, fermierul a criticat și acțiunea în sine de împărțire a materialelor informative.

SERGIU STEFANCO, fermier: „Ați avut patru ani de zile să convingeți societatea să vă mai voteze. Ce încercați cu ziarele acestea să acoperiți? Vă faceți de rușine”.

Precizăm că, atât miniștrii, cât și premierul Dorin Recean, sunt implicați în campania electorală a Maiei Sandu, asta chiar dacă anterior, președintele țării anunța că funcționarii publici care o vor susține vor degreva din funcții.

Totodată, ședințele plenare ale parlamentului au fost puse pe pauză, pentru ca deputații majorității să poată face nestingherit agitație pentru alegeri.

Asta a recunoscut anterior, președintele Legislativului, Igor Grosu. Între timp, deputații, continuă să beneficieze de salarii și sporuri pentru munca de ales al poporului.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE