25 C
Chișinău

„Un act flagrant de teroare politică”. Reacția lui Ilan Șor la percheziții în cadrul Primăriei Orhei | VIDEO

Percheziții la Orhei. Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii efectuează acțiuni de urmărire penală la primăria din localitate. Potrivit purtătorului de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, descinderile au loc într-un dosar pornit pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice și ale fondurilor electorale. Sunt vizați mai mulți funcționari publici.

Cu detalii despre persoanele bănuite, CNA va reveni după finalizarea acțiunilor procesuale, ne-a spus Starinschi.

Cu o reacție la acest subiect a venit și liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor. Politicianul, a scris pe canalul său de Telegram că, ceea ce are loc la Orhei este un act flagrant de teroare politică.

Totodată acesta a precizat că, „sunt chiar și persoane reținute din rândul liderilor organizației teritoriale a blocului „Victorie” din Orhei. În acest mod, Sandu, de fapt, a declarat oficial război unuia dintre puținele orașe de succes și în dezvoltare din Moldova! De ce Orhei? Pentru că acest oraș, în ciuda tuturor obstacolelor, continuă să se dezvolte și să prospere. Iar acest lucru irită foarte mult regimul.

Reținerea primarului este o încercare de a paraliza viața în oraș, de a priva locuitorii din Orhei de reprezentanții lor aleși legal, de dreptul lor la o viață decentă. Dar vă promit: nu vom permite ca orașul și țara noastră să fie distruse, a scris Ilan Șor, liderul blocului „Victoria”, în noul său canal de Telegram.

Cu mai multe informații la acest subiect revenim în următorul jurnal.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE