18.3 C
Chișinău

Victoria Furtună acuză poliția de confiscarea ilegală a bannerelor electorale

Victoria Furtună a acuzat poliția din Vulcănești de abuz după ce aceasta a confiscat bannerele electorale, deși existau toate documentele. Politicianul susține că acțiunile poliției sunt ilegale, iar acest incident este un alt exemplu de abuz de putere înainte de alegeri.

„Poziția ilegală a reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne rezultă din înregistrarea deținută și anume că vor examina în termen de 15 zile actele prezentate, în pofida faptului că până la data alegerilor prezidențiale au mai rămas 12 zile.” a scris Victoria Furtună.

Ea a subliniat că „această situație ilustrează clar cum sistemul actual se opune activ celor care aspiră la schimbare”.

VICTORIA FURTUNĂ, candidat la președinție Sursă:

„ Puterea, care se teme de concurență, recurge la astfel de metode și, cu cât se apropie ziua alegerilor, cu atât mai deschis devine acest abuz de putere.

Promit că, în calitate de președinte, voi pune capăt abuzului polițienesc care acționează pe criterii politice. Voi restabili încrederea cetățenilor în organele de ordine publică și voi opri discriminarea cetățenilor bazată pe viziunea lor politică și civică, garantate prin Constituție. Împreună putem construi o țară în care fiecare voce va fi auzită, iar drepturile vor fi protejate!”.

Politiciana a declarat că va depune plângeri la Ministerul de Interne și la procuratură, și, de asemenea, a promis că în viitor va lupta pentru justiție și împotriva abuzurilor poliției.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE