17.2 C
Chișinău

Marina Tauber: Audierea a fost inutilă, a mai fost audiat un martor, însă nu a făcut declarații împotriva mea

Astăzi a avut loc o nouă ședința în dosarul politicianului de opoziție, Marina Tauber, care este acuzată de complicitate la finanțarea ilegală a partidului interzis ”ȘOR”. Marina Tauber a menționat că, în cadrul audierilor de astăzi, a mai fost audiat un martor în dosarul de amestec în înfăptuirea justiției, care însă nu a făcut declarații împotriva sa.

MARINA TAUBER, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului

Audierea a fost ca de obicei despre nimic, aș spune așa, scuze pentru simplitatea exprimării. Astăzi a fost un martor care practic, ca mulți alți martori a spus că nu am avut nicio legătură cu nicio infracțiune, asta este concluzia care se poate trage din ceea ce a spus. Altfel, instanța a prelungit astăzi măsura, de a nu părăsi țara pentru încă 60 de zile. Așa cum am spus în adresa mea către instanță, cred că acest lucru este nejustificat, deoarece nu am încălcat nicio măsură, deși acestea sunt impuse ilegal.

Înainte de ședința de judecată, Marina Tauber a răspuns la câteva întrebări ale jurnaliștilor, menționând că procesul de judecată este practic tergiversat, iar, fiind obligată să participe la numeroasele ședințe de judecată, activitatea sa politică are de suferit.

MARINA TAUBER, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului

Ca de obicei am venit la lucru, am ședința de judecată, aștept să ascult, dar nu știu ce fiindcă nu știu cine va fi astăzi martor vor vedea. Vom analiza care va fi poziția martorilor dacă ei vin, eu idee nu am pentru că procurorul de ceva timp nu a fost pe loc sau unde el a fost nu știu.

Tauber a mai declarat că este conștientă de faptul că este supusă unor presiuni politice, la comanda Maiei Sandu, care, în opinia sa, realizând că nu va putea câștiga viitoarele alegeri, încearcă să limiteze cât mai mult posibil activitatea reprezentanților blocului „Victorie”. Președintele nu a comentat aceste declarații până la momentul redactării acestui subiect

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE