17.2 C
Chișinău

Ilan Șor promite supliment de 2000 lei la pensie dacă moldovenii votează împotriva UE la referendum | VIDEO

Două mii de lei – anume un astfel de supliment la pensie îl va primi fiecare persoană în vârstă din Moldova, începând cu 1 decembrie, dacă la referendum vom vota împotriva Uniunii Europene. Anunțul a fost făcut de către liderul Blocului Politic „Victorie”, Ilan Șor. Politicianul a menționat că de votul fiecărui cetățean depinde viitorul țării noastre.

ILAN ȘOR, liderul Blocului Politic „Victorie”: „Deja de la data de 1 decembrie, fiecare pensionar din Republica Moldova va primi un supliment la pensie de 2.000 de lei, așa cum se întâmplă astăzi în Găgăuzia, la Orhei și Taraclia. Vă poate confirma acest lucru oricine dintre prietenii dumneavoastră care locuiesc acolo. Trebuie să veniți pe 20 octombrie și să spuneți un ”NU” ferm Uniunii Europene la referendum. Nu sărăciei, nu paradelor gay, nu intimidării și umilirii Moldovei”.

Precizăm că, programul de ajutor pentru pensionari, persoane cu dizabilități, angajații din sectorul public de educație și sănătate este implementat deja în Găgăuzia, Orhei și Taraclia. Acest program de sprijin social pentru cetățenii Moldovei a fost lansat de Ilan Șor în primăvara acestui an.

Astfel, mii de oameni primesc un supliment la pensie de 2 mii de lei. Puterea PAS a blocat anterior conturi unde erau transferați bani către cetățeni, ulterior s-au deschis carduri speciale, iar oamenii se bucură în continuare de ajutorul primit.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE