16.1 C
Chișinău

Tauber la o nouă ședință de judecată în cazul ei: „Încă un spectacol de circ”

„Încă un spectacol de circ” – așa a caracterizat Marina Tauber, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului Victorie, ședința de judecată de astăzi în dosarul de amestec în înfăptuirea justiției. Deputatul a menționat că anterior dosarul a fost comasat cu cel de finanțare ilegală a partidelor politice.

MARINA TAUBER, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului „Victorie”

„Astăzi a existat un singur martor. Ședința de judecată a durat foarte puțin, dar se poate spune că am pierdut întreaga zi, pentru că nu știu cât va dura, așa că este aproape imposibil să îmi planific acțiunile într-un mod normal, să merg undeva, să programez întâlniri în raioane. Aceasta este a doua ședință la rând. Iată așa campanie electorală are puterea noastră politică, în timp ce ceilalți sunt implicați în ea de dimineața până seara”.

Rezumând rezultatele ședinței, Marina Tauber a declarat că audierile au demonstrat încă o dată absurditatea cazului împotriva sa.

MARINA TAUBER, secretar executiv al Comitetului Executiv al Blocului „Victorie”.

„Toți martorii sunt foarte negativ predispuși sau așa li s-a spus să fie. Ieri un martor striga, astăzi un bărbat și-a permis să adauge, să spunem așa, de la sine. Asta în ciuda faptului că toți acești oameni sunt reprezentanți ai legii și ar trebui să protejeze cetățenii. În această situație, chiar dacă ei cred că ceva a fost încălcat, ar trebui să vorbească despre asta calm și faptic. Fără a arăta instanței și absolut tuturor că au o atitudine politică părtinitoare.”

Marina Tauber a subliniat că actuala guvernare nu va forța blocul politic „Victorie” să renunțe la lupta sa pentru dreptate, democrație și libertăți în țara noastră, pe care le-a călcat în picioare și le-a luat de la toți oamenii din Moldova. Următoarea ședință de judecată va avea loc pe 8 octombrie, la ora 14:00.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE