10.5 C
Chișinău

Un BMW, îndoit în două, după ce s-a izbit de un stâlp, pe strada Grenoble

Un accident grav s-a produs aseară, pe strada Grenoble din capitală. Conform unor imagini video publicate de internauți, un automobil de model BMW a fost grav avariat, după ce s-ar fi izbit de un pilon electric.

Potrivit informațiilor oferite de IGSU, un automobil de model ,,BMW” s-a tamponat într-un pilon de electricitate. La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că în salonul automobilului avariat se aflau 3 persoane. Două dintre acestea au reușit să iasă de sine stătător, însă șoferul a rămas blocat în interior din cauza unei fracturi deschise la picior.

Salvatorii au acționat cu precauție efectuând lucrări de extragere a conducătorului auto în condiții de maximă siguranță. Ulterior bărbatul a fost predat echipajului de medici și transportat la spital pentru îngrijiri de rigoare.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE