21.6 C
Chișinău

K-Maro, O Legătură specială cu Azerbaidjanul și planuri pentru fanii Moldoveni

Interpretul și producătorul canadian de origine libaneză, Cyril Kamar, cunoscut drept K-Maro, a captivat cu melodiile sale publicul festivalului internațional Dream Fest de la Baku și a acordat un interviu exclusiv jurnalistei noastre Ecaterina Arnaut. El a vizitat Azerbaidjanul de mai multe ori. Iubește foarte mult această țară, deoarece cultura şi tradițiile ei îi sunt foarte aproape. Rapperul și omul de afaceri a declarat că Baku este un oraș fantastic, iar festivalul este organizat la cel mai înalt nivel.

K-MARO, interpret și producător:  „Am venit pentru prima dată aici acum 18 ani, apoi acum 12 ani. Sunt un mare fan al acestei regiuni. Azerbaidjan, Kazahstan, sunt des aici. Mă simt foarte aproape de această cultură, poate pentru că sunt libanez de origine. Întreaga cultură, bucătăria, locația lângă Marea Caspică, este fantastic. Îmi place aici.”

K-Maro a câștigat faima mondială cu hitul său Femme Like. Single-ul a ajuns pe primul loc în 17 țări și a fost certificat cu platină. Piesa s-a vândut în peste două milioane de copii, iar albumul în peste un milion.

K-MARO, interpret și producător:  „Voi cânta cântece pe care oamenii vor să le audă și pe care sunt obișnuiți să le asculte. Să vedem, poate vor fi surprize.”

K-Maro a spus că acum toată energia sa este concentrată pe un grandios turneu mondial. După mai multe concerte interpretul intenţionează să ia o scurtă pauză, apoi să continue cu puteri noi.

АНГЛ K-MARO, interpret și producător:  „Acum finalizăm turneul dedicat aniversării a 20-ea de la lansarea albumului „La good life”. Evoluăm în Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada. După asta vom lua concediu. Poate vom veni cu ceva interesant anul viitor. În primul rând, trebuie să finalizăm acest turneu”.

K-Maro a recunoscut că ar veni cu plăcere în Moldova, unde nu a fost niciodată, și ar concerta pentru fanii moldoveni.

K-MARO, interpret și producător  Moldova – desigur! Mi-ar plăcea săconcertez. – Te vom aștepta. – Da? Serios? Agentule, vino aici.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE