25.5 C
Chișinău

Gaz gratuit, investiții de 2 miliarde și interzicerea propagandei LGBT. Promisiunile lui Ilan Șor dacă moldovenii vor spune „nu” la referendumul din 20 octombrie | VIDEO

„Gaz gratuit în fiecare casă, investiții de două miliarde de dolari în infrastructură socială, interzicerea propagandei LGBT”. Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Şor, s-a angajat să îndeplinească toate astea dacă cetățenii vor spune „nu” în 20 octombrie, la referendumul de modificare a Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Despre asta politicianul a anunțat într-o postare.

ILAN ŞOR, liderul blocului politic „Victorie”: „Dragi prieteni, astăzi am să vă prezint programul pe care trebuia să-l prezinte candidatul la funcţia de președinte al Republicii Moldova din partea blocului Victorie, Vasile Bolea. Scopul nostru în aceste alegeri este să spunem un „nu” ferm Uniunii Europene. 00.47. 1.03 Desigur că avem un scop: ca unul dintre candidații care vor fi înregistraţi astăzi să câștige. Candidatul care ne va ajuta să implementăm programul nostru”.

Ilan Şor a spus că este pregătit și știe cum să transforme Moldova într-un exemplu pentru țările europene, subliniind că întotdeauna își ține promisiunile.

ILAN ŞOR, liderul blocului politic „Victorie”: „În următorii doi ani, voi investi două miliarde de dolari în drumuri, parcuri, grădinițe, școli, spitale. Voi transforma Moldova într-o țară care va fi cu mult mai frumoasă și mai modernizată decât Elveția. Știți că mă țin de cuvânt, şi deja în această primăvară o să vedeți asfalt acolo unde nu-i, o școală nouă în loc de cea veche, o grădiniță renovată în loc de cea veche şi sărăcăcioasă, un spital cu echipament bun care nu este în prezent, pentru a trata și a salva oameni. Voi face asta!”.

Liderul blocului Victorie a mai promis că va convinge parlamentul să adopte o lege care interzice propaganda LGBT și orice atacuri la adresa credinței.

ILAN ŞOR, liderul blocului politic „Victorie”: „În Moldova trăiesc credincioși și îi vom ajuta să continue să creadă toată viața, deoarece credinţa este fundamentul atâtor generații în țara noastră”.

În mesajul său video, Ilan Şor a precizat că programul blocului Victorie va fi completat în funcție de nevoile și dorințele cetățenilor.
De menționat că referendumul constituțional în Moldova va avea loc în 20 octombrie, concomitent cu alegerile prezidenţiale.

La plebiscit cetățenii vor răspunde la următoarea întrebare: „Susțineți modificarea Constituției în vederea aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană?”, cu variante pentru răspuns DA sau NU.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE