25.5 C
Chișinău

Accident mortal într-un sat din raionul Ocnița. Șoferul a pierdut controlul volanului

Niciun început de săptămână fără vreun accident tragic în Republica Moldova. În dimineața de 23 septembrie, în jurul orei 8:00, poliția din Ocnița a fost alertată cu privire la un accident rutier produs în localitatea Clocușna. În rezultat a fost înregistrat un deces, scrie Autoblog.MD.

În urma cercetărilor preliminare desfășurate de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 53 de ani din sat, conducând un Jeep, la un moment dat a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și s-a lovit de un copac din afara drumului.

În cabină se mai afla o consăteană de 43 de ani. Anume aceasta a decedat la fața locului din cauza traumatismelor suferite. Nu se menționează dacă femeia a stat pe scaunul din față sau pe bancheta din spate.

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. I-au fost prelevate și probe biologice pentru a se stabili dacă era sau nu sub influența alcoolului în momentul accidentului.

Poliția continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele accidentului, ne-a comunicat ofițerul de presă al IP Ocnița, Svetlana Colesnic-Talpă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE