25.5 C
Chișinău

„Gaz gratuit, 2 miliarde pentru infrastructura socială și interzicerea propagandei LGBT”. Ce promite Ilan Șor dacă majoritatea cetățenilor va spune „nu” la referendum

Ilan Șor promite gaze gratuite și investiții masive dacă cetățenii votează „NU” la referendumul pentru aderarea Moldovei la UE.

Liderul Blocului „Victorie”, Ilan Șor, a făcut promisiuni ambițioase în cazul în care majoritatea cetățenilor vor spune „NU” la referendumul privind aderarea Moldovei la Uniunea Europeană. Șor a anunțat un plan în trei puncte, care include furnizarea de gaz gratuit, investiții de 2 miliarde de dolari în infrastructura socială și interzicerea propagandei LGBT.

Începând cu 1 decembrie, toate gospodăriile din Moldova ar urma să primească gaz gratuit, potrivit lui Șor.

De asemenea, acesta promite să investească 2 miliarde de dolari în drumuri, parcuri, grădinițe, școli și spitale, dacă echipa sa va câștiga alegerile prezidențiale.

Pe lângă aceste măsuri, liderul a declarat că va milita pentru o lege care să interzică propaganda LGBT și „atentatele asupra credinței”.

„Întotdeauna îmi îndeplinesc promisiunile grandioase. Știți bine că nu v-am înșelat niciodată,” a subliniat Ilan Șor, îndemnând cetățenii să voteze împotriva aderării la UE.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE