25.5 C
Chișinău

„Este bănuit de pedofilie și viol”. Noi detalii despre chișinăuianul reținut după ce ar fi drogat și exploatat sexual mai multe adolescente | VIDEO

Poliţia şi procurorii PCCOCS au reținut un bărbat bănuit de pedofilie şi violarea adolescentelor. Acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Direcția combaterea criminalității organizate. Mâinile la spate, am spus!”

Potrivit comunicatului, chișinăuianul de 42 de ani şi-ar fi început activitatea criminală în 2019 şi ar fi abuzat sexual trei adolescente, inclusiv o copilă de la vârsta de 12 ani. Bănuitul ar fi făcut cunoștință cu victimele mergând cu mașina noaptea prin Chișinău, precizează oamenii legii. Acesta le-ar fi propus să vină la el acasă, în locuințe închiriate, unde le-ar fi pus la dispoziție droguri iar dacă nu acceptau, le viola. Una dintre fete l-a înregistrat pe bărbat în momentul în care le oferea stupefiante.

„- Nu vreau.

– Inhalează, am spus.

– Da nu vreau.

– Am spus să inhalezi, care-i problema? Sau să-ţi dau fen?”.

În timpul perchezițiilor, de la bărbat au fost ridicate inclusiv substanțe cu miros specific de droguri. Suspectul va sta în arest preventiv 30 de zile. Oamenii legii menționează că acesta a fost cercetat penal pentru infracțiuni similare şi a fost judecat între anii 1999 – 2002 pentru jaf şi furt.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE