25.5 C
Chișinău

Cunoscutul interpret Zomb, în interviu exclusiv pentru Canal 5: Despre lupta cu emoțiile și secretele succesului | VIDEO

Semion Tregubov, cunoscut drept cântăreţul și autorul Zomb, s-ar putea spune că a aruncat în aer atmosfera festivalului internațional Dream Fest de la Baku, după care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Canal 5.

Nu este prima dată când interpretul vine în acest oraș. Baku îi trezește cele mai calde emoții. În primul rând, ospitalitatea oamenilor, locurile de o frumusețe incredibilă și, bineînțeles, evenimentele organizate la cel mai înalt nivel.

ZOMB, interpret: „Ador acest oraș, această țară. Sunt aici a treia sau a patra oară, mereu cu o plăcere imensă. Aici evenimentele permanent sunt foarte tari, line-up-uri, noi cunoștințe, cu alte cuvinte, Baku, te iubesc. 2:09-2:15 Am reușit să văd totul. Am un prieten care mi-a organizat un tur și am vizitat maximal toate locurile.”

La festival, Zomb nu a fost doar interpret, ci și spectator, şi în această calitate a simţit o mare plăcere. El a spus că a fost impresionat în special de numărul mare de artiști de talie mondială.

ZOMB, interpret: „Foarte multe celebrităţi mondiale. Enigma, Craig David pur şi simplu întregul concert de la început până la sfârșit”.

Interpretul Zomb a recunoscut că simte emoții de nedescris înainte de orice spectacol. Acestea dispar însă imediat ce urcă pe scenă, de acolo de unde este gata să cucerească toate inimile.

ZOMB, interpret: «Vă spun un secret. Am dat peste o mie de concerte și înainte de fiecare am avut emoții, iar astăzi nu este o excepție. Ai emoții până ajungi pe scenă. Apoi, urci pe scenă, îi vezi pe oameni și te lași pur și simplu dus de val».

Anul trecut, cântărețul a prezentat videoclipul pentru piesa „Ocupat”. Acesta este un videoclip dramatic despre o despărțire dificilă și dureroasă, în care experiențele personajelor sunt exprimate în dans. În poveste, fata se pregătește pentru o întâlnire cu iubitul ei. În așteptarea unei seri romantice, eroina îl sună, dar abonatul nu răspunde la telefon. Disperată, ea începe să spargă vasele pregătite pentru cină și să danseze senzual într-un apartament gol. În acest timp, Zomb cântă lângă o cabina telefonică și încearcă să-i explice fetei că suferința ei este în zadar.

ZOMB, interpret: «Aceasta este noua mea, să spunem, carte de vizită. Noul meu hit, triplu platină, 30 de milioane de vizualizări.».

La sfârșitul interviului, special pentru Canal 5, artistul a interpretat un vers din melodia sa de succes.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE