17.7 C
Chișinău

Interviu exclusiv cu Iuliana Karaulova, artista cu o audiență de milioane: Despre creativitate, planuri și lucrurile fără de care nu-și poate imagina o călătorie în Baku | VIDEO

Iuliana Karaulova, o cântăreață populară, care se bucură de o audiență de milioane de fani, a evoluat la festivalul internațional Dream Fest de la Baku și a oferit un interviu exclusiv jurnalistei noastre, Ecaterina Arnaut.

Pentru fanii festivalului, Iuliana a pregătit câteva dintre melodiile ei preferate, inclusiv primul ei single oficial – „Ты не такой”. Potrivit acesteia, ideea piesei s-a născut întâmplător în iarna anului 2015, după o discuție cu prietena ei, cântăreața de R&B Bianca, despre experiențele romantice și peripețiile lor. Piesa a avut un succes atât de mare încât s-a decis imediat filmarea unui videoclip.

Iuliana Karaulova, cântăreață, prezentatoare TV: „Astăzi voi interpreta trei dintre piesele mele, toate trei foarte apropiate și dragi sufletului meu. Probabil cea mai emblematică piesă este „Ты не такой”, cu care a început totul pentru mine.”

Artista și-a început cariera într-o trupă, însă cea mai mare notorietate a obținut-o în proiectul său solo. În prezent, lucrează activ la noi melodii, iar pe 6 septembrie a avut loc premiera piesei sale – „Девочка на миллион”.

Iuliana Karaulova, cântăreață, prezentatoare TV: „În decurs de o lună va apărea o piesă într-un stil puțin funk. Sunt foarte emoționată, pentru că este o situație neobișnuită și foarte personală pentru mine, fiecare vers și fiecare notă mă descrie perfect. Piesa se îndepărtează puțin de genul pop clasic cu care m-am ocupat până acum. Este într-un stil general, dar cu o tentă mai funk.”

La întrebarea jurnalistului nostru despre ce alte stiluri muzicale ar dori să interpreteze, artista a spus că drumul său actual în carieră este cel mai apropiat de ea.

Iuliana Karaulova, cântăreață, prezentatoare TV: „Slavă Domnului, am participat la diferite emisiuni muzicale. Am avut ocazia să experimentez, dar pe termen lung… Probabil că ceea ce fac acum este ceea ce mi se potrivește cel mai bine. Sincer, nu cred că aș putea face altceva în mod constant, pentru că ceea ce fac este ceea ce mă reprezintă cel mai mult.”

Cântăreața nu este pentru prima dată în Azerbaidjan. Ea a povestit că Baku este un oraș cu mâncare delicioasă și oameni extrem de ospitalieri și calzi. De asemenea, Iuliana a împărtășit echipei noastre de filmare cele trei lucruri fără de care nu își poate imagina o călătorie în acest oraș.

Iuliana Karaulova, cântăreață, prezentatoare TV: „Fără frigărui, bineînțeles, fără toate acele chifle delicioase, lipii din cuptor și fără o excursie la mare, care, de fapt, nu este o mare, dar noi îi spunem mare.”

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE