17.7 C
Chișinău

Interviu exclusiv cu talentata cântăreață Asia: Despre artiștii pe care-i admiră, premiera noului videoclip și planurile de viitor | VIDEO

Talentata cântăreață Anastasia Alentieva, cunoscută și sub numele de scenă Asia, care a evoluat la festivalul internațional Dream Fest din Baku, a oferit un interviu exclusiv jurnalistei noastre, Ecaterina Arnaut. Artista a vorbit despre cele două piese pregătite pentru eveniment și a mărturisit că cel mai mult a așteptat evoluția lui JONY.

ASIA cântăreață: ”Astăzi interpretăm o piesă în colaborare cu Andrei Zvonkîi, ”Лети”, și piesa mea de pe coloana sonoră a emisiunii ”Пацанки”, intitulată ”Лампочка”.

„Îl aștept pe JONY, deja am spus, îmi plac piesele lui. Vreau să dansez pe muzica lui.”

În 2022, Asia a lansat un videoclip emoționant de șase minute pentru piesa ”Лампочка”, care a devenit extrem de popular. Cântecul este despre greutățile de care se ciocnesc tinerele fete, care trebuie să lupte nu doar cu ele însele, ci și cu toate dificultățile din lumea exterioară. Artista a dezvăluit echipei noastre de filmare secretul din spatele piesei, care a adunat milioane de vizualizări pe internet.

ASIA cântăreață: „În vremuri dificile, oamenii au nevoie de sprijin. Piesa aceasta susține oamenii ca nimic altceva. Fetele s-au apropiat de multe ori de mine și mi-au spus că au plâns ascultând-o sau că au ieșit din depresie datorită acestei piese. Cred că aceasta este forța ei vindecătoare, care o ajută să fie atât de populară.”

Artista a mai povestit că în această toamnă urmează o perioadă plină de lansări noi.

Pe rețelele ei sociale, Asia a anunțat că pe 27 septembrie va avea loc premiera videoclipului pentru piesa ”Несправедливо”.

ASIA cântăreață: ”Lucrăm acum la un featuring cu un artist foarte tare, dar, din păcate, deocamdată nu pot dezvălui numele lui. În paralel, lucrez și la câteva piese solo, așa că sper că această toamnă va fi bogată în lansări.”

Asia a transmis un mesaj special tuturor fanilor ei din Moldova.

ASIA cântăreață: „Dragi prieteni, locuitori ai Moldovei! Vă trimit un salut uriaș. Vă doresc inspirație nesfârșită, fericire, sănătate vouă și celor dragi, și să aveți mereu liniște în suflet.”

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE