17.7 C
Chișinău

Bărbatul care a atacat un copilaș de patru ani în România a fost eliberat după câteva ore, iar părinții se tem de abuzuri viitoare

Caz revoltător în judeţul Vrancea. Un copil de 4 ani a ajuns la terapie intensivă după ce a fost bătut de un vecin. Băieţelul a fost luat de individ chiar de pe scara blocului, unde cel mic se juca. Bărbatul de 55 de ani, care era sub influenţa alcoolului, ar fi încercat chiar să-l abuzeze, spune familia copilului. Cazul a fost semnalat de tatăl băiatului, transmite Observator.ro.

Potrivit părinţilor, bărbatul ar fi acum în libertate. Aceştia au anunţat la 112, poliţia s-a deplasat la faţa locului, l-au găsit pe bărbat sub influenţa alcoolului şi l-au dus încătuşat la audieri, dar după câteva ore ar fi fost eliberat. S-a deschis în acest caz un dosar penal în care continuă cercetările.

Pentru că starea copilului nu era una bună, avea multiple răni în zona capului, a fost transportat de urgenţă la spital unde este internat la secţia de terapie intensivă sub supravegherea medicilor.

La un moment dat, copilul ar fi intrat pe casa scării. De acolo a fost luat de vecin. S-au auzit apoi strigătele de ajutor din apartamentul acestui bărbat, chiar de către fratele său care este puţin mai mare decât el şi astfel s-a aflat ce s-a întâmplat.

Părinţii spun că bărbatul ar fi încercat să abuzeze copilul, care s-a speriat şi a început să ţipe, aşa că în final bărbatul a ajuns să îl agreseze fizic provocându-i răni destul de grave. Părinţii vor acum să se facă dreptate şi să se ia măsuri împotriva bărbatului.

La data de 17 septembrie 2024, ora, 17.41, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost apelați prin 112, de către o persoană necunoscută care nu comunica, iar pe fundalul apelului se auzeau țipete.

Imediat, a fost identificată locația de la care a fost efectuat apelul, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde a fost depistat un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Adjud, care emana halenă alcoolică, precum și un minor, de 4 ani.

Întrucât minorul prezenta leziuni la nivelul capului, acesta a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar bărbatul în cauză a fost încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Adjud, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta și luării măsurilor legale ce se impun.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE