17.7 C
Chișinău

Ilan Șor: ANO „Eurasia” este gata să acorde asistență urgentă R. Moldova pentru lichidarea pagubelor cauzate de ciclonul „Boris” | VIDEO

Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor a anunțat că Organizația Autonomă Necomercială „Eurasia” este gata să acorde asistență urgentă țării nostre pentru înlăturarea pagubelor provocate de ciclonul Boris.

Într-o postare pe Telegram, politicianul scrie: ”Prieteni, să lăsăm politica deoparte. În Moldova s-a abătut un dezastru, un ciclon puternic face ravagii. Casele, grădinile și beciurile sunt inundate. Deja este clar că oamenii din sudul și centrul țării suportă daune materiale semnificative. ANO „Eurasia”, cea care se află sub sancțiuni americane, este gata să ofere ajutor imediat, fără birocrație.

Dacă guvernul nu ne va împiedica, vom transfera imediat o sumă considerabilă în contul Ministerului Finanțelor.” Prin urmare, Ilan Șor a făcut o adresare către
premier.

”Dorin Recean, mă adresez guvernului, ministerelor care, presupun, evaluează acum daunele și se gândesc cum să ajute oamenii. Fac apel să uităm de divergențele politice și să acționăm împreună”, a scris Ilan Șor și a îndemnat să fie luată legătura cu această organizație la o adresă e email. ”Vom transfera toate fondurile necesare”, a adăugat liderul Blocului Victorie.

Premierul și nici alți exponenți ai puterii nu au reacționat deocamdată la acest apel.
Menționăm că „Eurasia” este o organizație non-profit care implementează proiecte umanitare menite să dezvolte comunicarea interetnică.

Scopul asociației este de a întări procesele de integrare în spațiul post-sovietic, păstrând identitatea națională a popoarelor. Unul dintre principalele direcții ale AO “Eurasia” este sprijinirea elevilor, studenților, tinerilor specialiști. Printre proiecte se numără programe educaționale, schimburi, stagii în companii mari de stat și private de înaltă tehnologie, școli de media.

De asemenea, proiectul „Eurasia” include platforme profesionale și forumuri pentru profesorii din școli și universități, participarea sportivilor la competiții internaționale, granturi pentru jurnaliști și bloggeri, misiuni de afaceri pentru implementarea produselor și găsirea partenerilor pentru antreprenori, sprijin pentru proiectele din domeniul conservării istoriei și culturii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE