17.7 C
Chișinău

Detalii șocante în cazul femeii care și-ar fi omorât copilul de 5 anișori, apoi ar fi încercat să se sinucidă! Ar avea probleme psihice și fată de 11 ani la întreținere | VIDEO

Caz ieșit din comun, într-o localitate din raionul Căușeni. O mamă și-a omorât copilul de cinci ani, după care a încercat să-și ia viața. Potrivit presei locale, crima a fost descoperită în dimineața zilei de 16 septembrie.

Medicii de pe ambulanță au constatat decesul micuţului și au transportat-o pe femeie la spitalul raional. Aceasta a fost internată la terapie intensivă și supusă unei intervenții chirurgicale, după care a fost dusă la un spital din capitală. Potrivit oamenilor legii, a fost deschis dosar penal, iar femeia riscă 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață, scrie publicaţia.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, femeia în vârstă de 39 de ani, ar fi bolnavă psihic și s-ar afla la evidența psihiatrului. Ea mai are la întreținere o fată în vârstă de 11 ani. Crima a avut loc în Coșcalia, mai scrie publicaţia.

Canal 5 a solicitat Poliţiei să confirme această informaţie, dar şi să ofere detalii. Am vrut să aflăm dacă mama copilului ucis stă la evidenţa psihiatrului şi dacă mai are copii, dar până la momentul editării acestui material n-am primit răspuns.

Cert este însă că anul trecut au fost înregistrate 1800 de cazuri când persoane cu probleme psihice fie au comis diverse infracţiuni, fie au fost victime. Au fost solicitate 384 de expertize medico-legale.

În 114 cazuri s-a constatat că persoanele aveau probleme psihice. Unul dintre cazurile care a zguduit întreaga societate a fost crima de la Dubăsari. Un bărbat şi-a omorât cu o deosebită cruzime mama, la o săptămână după ce a fost eliberat din spitalul de psihiatrie.

A fost internat timp de opt ani, după ce şi-a omorât tatăl, iar instanţa a stabilit că în momentul comiterii crimei nu se afla în deplinătatea facultăţilor mintale.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE