17.7 C
Chișinău

Un individ voia să fure electrocardiograful, după ce ambulanța a venit să-i ajute soacra. Bărbatul este acuzat de agresiune

Un individ intenționa să deposedeze medicii de pe ambulanță de electrocardiograf. Bărbatul a manifestat violență, după ce la Serviciul 112 a parvenit un apel și s-a comunicat că femeia de 72 de ani este agresată, scrie Realitatea.MD.

Informația a parvenit duminică, 14 septembrie, la ora 19:11. În aproximativ 9 minute doctorii au intervenit la domiciliul pacientei, în sectorul Ciocana a Capitalei. Pensionara a spus că nu a cerut intervenția și refuza categoric examinarea, iar la un moment dat bărbat a îmbrâncit medicii și i-a deposedat de echipament.

La fața locului a fost solicitat ajutorul poliției, care l-a reținut pe bărbat. Forțele de ordine urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.

Conform Centrului Național de Asistență Medicală Prespitalicească, de la începutul anului 2024 au exista 170 de cazuri când medicii au fost agresați, în 144 de situații fiind vorba despre violență verbală, iar în altele 26 – fizică.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE