17.7 C
Chișinău

Posesoarea unei voci impresionante, participantă la festivalul internațional Dream Fest, Sogdiana, a povestit într-un interviu exclusiv despre visul ei de suflet, adevărata feminitate și noua sa piesă | VIDEO

Participanta la festivalul internațional Dream Fest, interpreta din Uzbekistan Sogdiana, deținătoare a unui timbru vocal impresionant, interpretează melodii în limbile uzbecă, engleză, rusă, franceză, ucraineană și cecenă. De asemenea, este artistă a poporului din Republica Cecenia și artistă emerită a Republicii Ingușetia.

La festivalul din Baku, pe lângă melodiile îndrăgite „Сердцемагнит” și „Синее небо”, Sogdiana a interpretat o nouă versiune a piesei „Вспоминай меня”. Într-un interviu acordat jurnalistei Ekaterina Arnaut, ea a interpretat, special pentru telespectatorii noștri refrenul acestei melodii.

SOGDIANA, interpretă și compozitoare: „Astăzi am o piesă clasică. Un cadou surpriză, pe care lam pregătit tocmai pentru acest festival. Este o melodie pe care am mai cântat-o, dar am decis să realizăm o nouă versiune. Are câteva cuvinte în limba azeră, iar eu o ador din tot sufletul, astfel că astăzi este o zi specială, cu această premieră”

Vorbind despre viața personală, interpreta a subliniat că, în căsnicie, cel mai important lucru este iubirea și capacitatea de a face compromisuri reciproce.

SOGDIANA, interpretă și compozitoare: „Fiecare episod este unic. În unele cazuri se poate face ceva, în altele nu. Uneori, oamenii își încheie viața în comun. Așa se aranjează astrele și sorțile. Dragostea și dorința de a merge unul în întâmpinarea celuilalt, acesta este cel mai important lucru – când oamenii încearcă să se înțeleagă și să se asigure că toată lumea este fericită”.

Sogdiana este considerată un exemplu de feminitate, farmec și înțelepciune. Ea spune că este important să nu încerci să nu mimeri realitatea, deoarece anume naturalețea este cea mai atrăgătoare.

SOGDIANA, interpretă și compozitoare: „Când nu te prefaci, persoana care te alege o face pentru ceea ce ești cu adevărat, iar mai târziu nu apare dezamăgirea. Din experiență, vă pot spune că relațiile de durată se construiesc atunci când oamenii trăiesc și se prezintă unul altuia așa cum sunt cu adevărat”.

Denumirea festivalului Dream Fest se traduce ca „festivalul viselor”. Interpreta a împărtășit cu jurnalistul nostru dorința ei cea mai mare, atât în carieră, cât și în viața personală.

SOGDIANA, interpretă și compozitoare: „Visez ca, în primul rând, copiii mei să fie întotdeauna mândria și bucuria mea. Așa este acum și îmi doresc ca acest lucru să rămână mereu la fel. Să fiu o mamă fericită, o interpretă fericită și să fiu întotdeauna alături de spectatorii mei. În principiu, pot spune că în viața mea totul se împlinește, de aceea sunt recunoscătoare pentru tot și continui să-mi pun noi dorințe”.

Profitând de această ocazie, Sogdiana a transmis un salut tuturor cetățenilor din Moldova.

SOGDIANA, interpretă și compozitoare: Transmit din tot sufletul un salut tuturor locuitorilor din Moldova. Cu drag, Sogdiana.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE