17.7 C
Chișinău

În prag de campanie electorală, Codruț revine pe rețelele sociale. Președinta Maia Sandu, filmată „prin surprindere” cum plimbă câinele în curtea președinției | VIDEO

Pe rețelele de socializare a apărut un video în care președintele Maia Sandu, în văzul tuturor, se joacă cu un câine pe peluza de lângă clădirea administrației sale, practic lângă gardul de lângă trotuar și de partea drumului, unde poate fi văzută bine de pietoni și șoferi. Se presupune că absolut întâmplător, anume în acel moment, cineva o filmează și tot întâmplător postează imaginile video pe o pagină nou creată în TikTok.

Judecând după titlul paginii, „maiasandufanpage”, aceasta a fost creată fie de fanii președintei, fie pentru fani și promovare. Video-ul în care apare Codruț este primul postat acolo și, în doar 20 de ore, cu numai 68 de abonați, a reușit să adune aproape 3000 de like-uri. Faptul că această plimbare cu câinele, surprinsă întâmplător, a fost publicată acum, în timpul campaniei electorale, pare să fie, de asemenea, o „coincidență” pur întâmplătoare.

”Noroc că vin alegerile că altfel nu mai vedea Codruț primblat”, se spune în unul din comentarii.

„E de ochii lumii, gata, a fost filmat, e clar că se face înainte de alegeri”, scriu alți internauți. „Parcă promisese, jurase, să scoată gardul. Mare Putin s-a găsit, Ieși în fașa oamenilor, uită-te în ochii lor flămânzi, a afirmat o altă persoană care a accesat filmarea.
Imaginile cu Codruț la plimbare au fost presărate de comentarii negative și pe alte rețele de socializare, unde au fost postate.

„De ce să nu plimbăm câinele în plină zi de lucru, țara e prosperă, totul e perfect, lumea e fericită, datorii nu avem, gazul costă 1 leu, totul e perfect!!!”, a scris cineva. Un alt internaut, cu privire la videoul care a apărut întâmplător sau nu, a scris: „Tehnologii politici ai lui Sandu lucrează din greu. Sarcina lor este foarte dificilă: să facă oamenii să uite toate ororile pe care Sandu le-a făcut țării timp de 4 ani”.

Tehnologii politici ai lui Sandu lucrează din greu. Sarcina lor este foarte dificilă: să facă oamenii să uite toate ororile pe care Sandu lea făcut țării timp de 4 ani”.

„De ce să nu plimbăm câinele în plină zi de lucru, țara e prosperă, totul e perfect, lumea e fericită, datorii nu avem, gazul costă 1 leu, totul e perfect!!!”.

Între timp, în noiembrie 2023, Lilian Carp, deputat al partidului aflat la putere, PAS, care a desemnat-o pe Maia Sandu drept candidat la viitoarele alegeri prezidențiale, declara că este inadmisibilă utilizarea animalelor pentru imagini de campanie.

LILIAN CARP, deputat PAS: „Când unii politicieni își folosesc, inclusiv chiar și proprii copii în promovare campaniei electorale, ceea ce eu tot consider că este lipsa oleacă de bun simț. Da eu cred că a să facem modificări și la Legea animalelor pe care noi a le să votăm. Noi vedem în campanie mai mult pisici, câini, copii. Numai ce vrei, numai nu despre programe electorale se vorbește”.

De altfel, susținătorii lui Sandu s-au repezit deja în apărarea președintelui: asta nu este propagandă, este altceva. Bineînțeles, toată lumea așa a și înțeles: totul este absolut întâmplător. Amintim că, animalul de companie la Maiei Sandu, câinele pe nume Codruț a devenit celebru după ce l-a mușcat pe președintele austriac Alexander Van der Bellen în noiembrie 2023.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE