30 C
Chișinău

Dispariție misterioasă în Italia: O fată din Moldova și amica ei au dispărut la două zile distanță | VIDEO

Dispariție misterioasă în Italia. O fată din Republica Moldova și prietena ei sunt căutate de cei dragi. Adolescentele au dispărut la două zile distanță una de cealaltă. Potrivit Il Giorgnale, totul s-a întâmplat în provincia italiană Pavia.

Prima dispariție a fost raportată sâmbătă, pe 7 septembrie, când o tânără de 15 ani s-a pierdut în circumstanțe misterioase.

Adolescentele se aflau într-o sesiune de cumpărături pentru o seară pe care plănuiau să o petreacă împreună. La un moment dat, moldoveanca s-a îndepărtat de grup și nu s-a mai întors.

Ultima comunicare cu părinții a avut loc în jurul orei 22:30, când a solicitat permisiunea de a înnopta la o prietenă, cerere care i-a fost refuzată. După această conversație, mama și tatăl fetei nu au mai primit niciun semnal de la ea. Ulterior, telefonul tinerei a fost găsit într-un coș de gunoi.

La două zile distanță, prietena ei de 14 ani a dispărut și ea, ceea ce a stârnit suspiciuni că cele două cazuri ar putea fi legate. Deși nu este clar dacă a doua fată era persoana la care tânăra dispărută dorea să rămână peste noapte, coincidența a amplificat temerile familiilor și autorităților.

Mama primei copile a făcut un apel disperat în cadrul unei emisiuni la o televiziune italiană, prin care a cerut ajutor pentru găsirea fiicei sale.
Autoritățile au fost alertate de familiile adolescentelor, iar investigațiile sunt în desfășurare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE