28.3 C
Chișinău

„Copilașul este în comă”. Ce spun medicii din Ungheni despre starea micuțului de 2 anișori, căzut în golul liftului | VIDEO

Un copil de doi ani a căzut în puțul liftului unui bloc locativ din municipiul Ungheni. Potrivit surselor PulsMedia.MD, cazul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:26. Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Ungheni. Contactată de Canal 5, vicedirectorul Spitalului raional Ungheni, Elvira Stati, a declarat că starea copilului este extrem de gravă, dar stabilă. Este internat în Secția terapie intensivă și, în curând, urmează să fie transferat cu Aviasanul la Chișinău.

ELIVIRA STATI, vicedirectorul medical al Spitalului raional Ungheni: „Starea copilului, la moment, este gravă dar stabilă. Așteptăm echipa specializată de transfer a copilașului. – Dar unde va fi transferat? Copilașul va fi transferat la Centrul Mamei și Copilului. Cunoaștem că, mecanismul căderii a fost de la înălțime, este vorba despre o cata traumă. Din câte povestește mămica, în puțul antecesorului, deja de mecanismul concret se ocupă organele competente, nu pot să vă spun. La moment copilașul este în coma unu, are politraumatism”.

Potrivit vicedirectorului, mama copilului a fost cea care a solicitat intervenția unui echipaj medical. Pentru mai multe detalii am telefonat-o pe Cristina Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, însă până la momentul editării știri nu am primit un răspuns la apeluri și mesaje.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE