28.3 C
Chișinău

Carismaticii artiști ai duetului Bahh Tee & Turken au vorbit într-un interviu exclusiv despre planurile lor, munca și ce locuri merită vizitate în Baku | VIDEO

Incredibilii de energicii și carismaticii, Bakhtiyar Aliyev și Turken Salmanova, unindu-și forțele în duetul Bahh Tee & Turken, au devenit printre cei mai remarcabili hitmakeri, performând la festivalul internațional Dream Fest din Baku.

Bakhtiyar scrie cântece de aproximativ douăzeci de ani, nu doar pentru el, ci și pentru alți artiști: grupurile HammAli & Navai, Idris & LEos, „Ruki Vverh!”, precum și pentru interpreții Polina Gagarina, Bianca și Oleg Gazmanov.

Compoziția sa preferată, „Let’s Escape to Baku”, interpretată de Emin, este și creația lui Bakhtiyar Aliyev. Melodia a fost prezentată în deschiderea festivalului din capitala Azerbaijanului.

Compozițiile muzicale populare care au primit milioane de vizualizări includ melodiile „Ex”, „Don’t Worry”, „You Are My Everything” și „The Way to You”.

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnalistei noastre Ekaterina Arnaut, artiștii au dezvăluit cu cine colaborează și pe ce piese lucrează în prezent.

BAHH TEE & TURKEN, duet muzical: „Avem o melodie care va apărea în curând, un duet cu Zomb, apropo. Este deja un trio. Am înregistrat separat o melodie cu LocDog. Avem o piesă finalizată cu JONY. Nu știu când o vom lansa, deocamdată stă acolo și așteaptă. Doar o melodie faină de vară, am vrut să o lansăm vara, dar nu am avut timp, el are propriile planuri, probabil că o vom amâna până în vara viitoare”.

Participantul la duetul TurkEn a recunoscut că ar visa să cânte cu Lolita.

BAHH TEE & TURKEN, duet muzical: „Vrea să fie cu Lolita. Îmi place Lolita ca artistă. Și vreau doar să cânt cu Turken”.

Nu este pentru prima dată când artiștii sunt în Baku și, așa cum glumește Bakhtiyar, acest oraș aproape că le-a devenit acasă. Ei le-au spus telespectatorilor noștri unde ar trebui să meargă cu siguranță turiștii pentru a savura orașul.

BAHH TEE & TURKEN, duet muzical: „Bulevardul Turnul Fecioarei, Muzeul Covoarelor, orașul vechi, zonă comercială. La mall poți vedea unde s-au filmat filme sovietice legendare, e interesant”.

Pe covorul roșu al Dream Fest, artiștii au salutat cetățenii Moldovei și le-au mulțumit pentru dragostea față de munca lor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE