27.2 C
Chișinău

„S-ar fi prăbușit la pământ și nu s-a mai ridicat”. Ce se cunoaște despre decesul paznicului unui gimnaziu, după ce a fost lovit de un adolescent | VIDEO

Un bărbat a murit, după ce ar fi luat o palmă de la un adolescent. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 21:30, pe teritoriul gimnaziului Alexandru Ioan Cuza din localitatea Roșu, din raionul Cahul, susțin sursele PulsMedia.MD.

Victima este bărbat de 65 de ani care activa în calitate de paznic al gimnaziului. Acesta i-ar fi făcut observație elevului de 17 ani, care se deplasa cu motocicleta pe terenul sportiv al școlii, iar ultimul deranjat de acest fapt s-a apropiat de bărbat și i-ar fi aplicat o lovitură cu palma în regiunea feții. Bărbatul s-ar fi prăbușit la pământ și nu s-a mai putut ridica.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă medicii au putut doar să constate decesul acestuia. Bănuitul în vârstă de 17 ani a fost audiat în condiții speciale, în cadrul cărora ar fi recunoscut că a lovit paznicul. Acesta este cercetat penal în stare de libertate. Totodată, cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi expus mai multor expertize de laborator, în urma cărora va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Pentru mai multe informații, am telefonat la ofițerul de presă din raionul Cahul, Cristina Cioban, dar aceasta nu ne-a răspuns la apeluri.

Am contactat-o și pe Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol, însă până la momentul editării acestui material nu am primit răspuns.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE