27.2 C
Chișinău

Atmosferă de poveste, dulciuri și cadouri gratuite: Datorită Blocului „Victorie”, proiectul „Din tot sufletul” a ajuns în satul Tănătari-Ursoaia, raionul Căușeni | VIDEO

Satul Tănătari-Ursoaia, din raionul Căușeni, a fost gazda unui eveniment deosebit, adus de proiectul ”Din tot sufletul”, lansat de blocul politic „Victorie” ”, al cărui scop este păstrarea și promovarea valorilor tradiționale ale familiei. Comunitatea locală a avut ocazia să se bucure de o zi plină de distracție și surprize pentru toate vârstele. Pentru cei mici, atmosfera a fost de poveste, cu animatori îmbrăcați în costume colorat,e care au adus la viață personaje îndrăgite. Distracția a fost completată de tobogane, trambuline și jocuri care au făcut deliciul copiilor – toate oferite absolut gratuit.

Dulciurile, înghețata, vata de zahăr și pop-cornul au fost oferite gratuit, adăugând un strop de magie și dulceață sărbătorii.
Un moment special al zilei a fost oferit de cadourile pentru copiii din sat: carioci colorate, menite să le aducă bucurie și inspirație pentru începutul anului școlar.

Localnicii au fost vizibil impresionați, iar atmosfera veselă a umplut satul cu energie pozitivă.

„Sunt de toate, și apă și dulciuri, de toate. – Ați venit cu copii? Sunt fericiți? Lângă copii toți sunt fericiți”.

„Copii au cu ce se juca. Sunt tobogane, sunt trambuline pentru copilași. Tare bine este. – Dumnevoastră cu cine ați venit? Cu fetița de 5 ani și cu nepoțica”.

„Noi am fost și anul trecut, a fost foarte frumos și acum tot este frumos. Anul acesta tot este frumos. Eu sunt asistent parental și am trei copii, ei sunt pe aici, nu îi găsești acum, care și unde se joacă. Pentru ei este foarte interesant”.

Tatiana Roșca, reprezentantă a Blocului „Victorie”, a subliniat că evenimentul a fost creat atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

TATIANA ROȘCA, reprezentantul Blocului „Victorie”: „La inițiativa părinților din satul Ursoaia am făcut o întrunire astăzi la stadionul din sat pentru copii să se distreze. Mulțumim echipei lui Ilan Șor, Blocului ”Victorie” că ne-a făcut așa o zi frumoasă. – Ce ați pregătit pentru copii? -Dulciuri, vată dulce, înghețată, distracții cu animatori, bucurie, voie bună pentru

Sărbătoarea s-a încheiat într-o notă vibranta cu un concert susținut de artiști din municipiul Orhei. Oamenii, de toate vârstele, sau adunat cu entuziasm la horele tradiționale, demonstrând că Tănătari-Ursoaia este un loc plin de viață.

Proiectul „Din tot sufletul” a reușit să aducă nu doar distracție, dar și o unitate frumoasă între membrii comunității, lăsând amintiri plăcute și un sentiment de optimism în rândul localnicilor. Blocul ”Victorie” organizează în mod regulat astfel de evenimente în toată țara.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE