17.2 C
Chișinău

Chișinău și Tiraspolul, din nou afectate de ploi: Copaci doborâți, străzi și pasaje subterane inundate și circulație blocată | VIDEO

 Ploaia torențială din a doua parte a zilei de joi a inundat mai multe străzi din capitală, iar mai multe maşini au rămas blocate.

Potrivit internauţilor, strada Albișoara din capitală a fost blocată aseară de Poliție din cauza inundațiilor provocate de averse.

Primăria municipiului Chișinău nu a comunicat despre pagube, dar a scris joi, la ora 23:00, că echipele de intervenție sunt în teren și lucrează pentru a înlătura consecințele ploii torențiale.

Și reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au declarat pentru Canal 5 că în ţară nu au fost raportate prejudicii în urma averselor.

Ploaia torențială a inundat și mai multe drumuri din orașul Tiraspol. Internauții au distribuit imagini cu străzile care s-au transformat în adevărate râuri.

Amintim sudul și unele raioane din centrul țării, au fost, în dupăamiaza zilei de 5 septembrie sub Cod Galben de instabilitate atmosferică. În aceste regiuni, pe arii extinse au căzut ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, izolat s-au înregistrat averse puternice și intensificări ale vântului în rafale de până la 15-18 m/s.

Vineri, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea continuă să fie posomorâtă, izolat, cu posibile averse slabe și temperaturi de până la +24..+29°C.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE