17.2 C
Chișinău

Țesături confortabile și accesorii îndrăznețe: Brandul „Georgette” a prezentat colecția de îmbrăcăminte de dinainte de toamnă „PreFall BACK to office” | VIDEO

La 23 august, la DIGITAL PARK, a avut loc prezentarea precolecției de toamnă, intitulată „PreFall BACK to office”. La defileu au participat cinci mărci autohtone populare în rândul doamnelor și domnișoarelor care urmăresc tendințele modei. Seara a culminat cu prezentarea mărcii „Georgette”, iar în momentul în care, pe podium au apărut modelele care au ieșit să prezinte ținutele „Georgette”, publicul a explodat cu aplauze.

Designerul a ales 25 de ținute de sezon. Accentul defilării a fost pus pe țesături ușoare și confortabile, culori alb-negru și accesorii îndrăznețe, ideale atât pentru stilul de birou, cât și pentru un weekend mai rebel.

GEORGETTA MIR, designer principal al brandului „Georgette”: „Este pre-colecția noastră de toamna, ea este bazata pe culorile clasice: crem, bej, negru și sunt niște culori ale infinitului, pe care noi le utilizam în garderoba noastră pentru un timp foarte, foarte îndelungat. Ținutele, pe care le facem în aceste culori pot fii reinventate de la sezon la sezon, și de la ocazie la ocazie”.

Printre invitații invitații la spectacol s-au numărat clienții mărcii „Georgette”, care aleg acest brand special pentru oportunitatea de a ieși în evidență și de a-și arăta individualitatea, precum și colegi designeri, care și-au arătat admirația pentru această colecție deosebită, datorită versatilității modelelor prezentate.

„Mi-a plăcut faptul că eleganța este completată de particularitate total deosebită, adică nu am admirat doar imagini plictisitoare, ele au fost împletite cu detalii pe care domnișoarele și le pot permite nu doar la birou și la muncă, ci și la întâlniri, la restaurant.”

„Ador brandul „Georgette”, pentru că au ținute foarte feminine, care, în același timp, sunt și stilate, și corespund tendințelor actuale”.

În linii generale, prezentarea pre-colecției de toamnă a subliniat că moda din acest sezon se axează pe confort și individualitate, oferind soluții îndrăznețe și neașteptate garderobei pentru birou.

Brandul GEORGETTE este prezent pe piața din Moldova de mai bine de 10 ani. Ținutele feminine, care sunt create de fondatorul brandului, absolventa Colegiului de modă din Londra, Georgeta Mir, sunt la mare căutare atât în țara noastră, cât și în străinătate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE