17.2 C
Chișinău

Măsurile privind accesul limitat în terminalul Aeroportului Chișinău vor fi prelungite cu încă 30 de zile, până pe 30 septembrie | VIDEO

Măsurile privind accesul limitat în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău vor fi prelungite cu încă 30 de zile, adică până pe 30 septembrie. Potrivit Poliției de Frontieră, aceste măsuri sunt necesare pentru a „asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor călătorilor”.

Amintim că, începând cu prima zi a lunii mai, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor.

Inițial, măsura a fost impusă până pe 16 mai, după care a fost extinsă cu încă 14 zile. Călătorii sunt îndemnați să sosească cu cel puțin trei ore înainte de zbor, pentru a evita aglomerația la intrarea în aeroport.

Această modificare i-a nemulțumit pe oameni. Rudele călătorilor se plâng că trebuie să stea afară în soare sau în ploaie, și că nici condiții elementare de igienă nu există, nefiind puse la dispoziție nici grupuri sanitare. Totodată, unii turiști spun că astfel de măsuri nu există în niciun Aeroport din străinătate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE