9.2 C
Chișinău

„Ziua Independenței”, cu cei mai îndrăgiți artiști, bucate tradiționale gratuite și tombole cu premii valoroase. Evenimentele organizate de Blocul Politic „Victorie” au culminat cu focuri de artificii grandioase | VIDEO

Cu ocazia Zilei Independenței, blocul politic „Victorie”, condus de politicianul Ilan Șor, a organizat mai multe evenimente festive la Orhei, Bălți și Kongaz. La Orhei, sărbătoarea a durat toată ziua, iar seara a culminat cu un concert de amploare, precum și o tombolă, unde atât orheienii, cât și numeroții oaspeți veniți din alte colțuri ale Moldovei, au avut ocazia să câștige premii de valoare. Primarul municipiului, Tatiana Cociu, a mulțumit tuturor celor prezenți și a declarat că astfel de evenimente vor fi organizate în mod regulat.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Dragii noștri orheieni, stimați cetățeni din toate colțurile țării care v-ați adunat astăzi aici, la sărbătoarea noastră, sperăm că v-a plăcut foarte mult ceea ce am pregătit în această seară pentru dvs., așa cum ne-am obișnuit din 2015 încoace. Echipa lui Ilan Șor din Orhei face tot posibilul, în fiecare an și la fiecare sărbătoare, să vă aducă buna dispoziție și să organizeze sărbătorile noastre la cel mai înalt nivel, astfel încât să ne invidieze toată Republica Moldova”.

Astfel, seara a venit cu multe surprize pentru cei adunați în piața Vasile Lupu. Participanții la tombolă au plecat fericiți și mulțumiți acasă cu televizoare, microunde, tablete și telefoane mobile de ultimă generație.

„Aspiratorul este al dvs, felicitări!! Cu mare drag, felicitări! Mulțumim lui Ilan Șor pentru că el este cu premiile”.

„- De unde sunteți?
– Din Orhei.
– Orheienii sunt norocoși. Este a dvs, felicitări!”.

„- Felicitări, de unde sunteți? – Din Orhei.
– Orheianca noastră dragă e al dvs, ia stați așa, zâmbiți acolo frumos”.

De asemenea, pentru publicul care a venit să sărbătorească Ziua Independenței R Moldova au evoluat Doina Gherman, Laurențiu popescu, Ricu Vodă, Carolina Prepeliță, Mariana șura, dar și artiștii de la casa raională de cultură.

Cu emoții, stare de bine și multe cadouri, au fost încântați și cei de la Nord. Locuitorii din Bălți au avut ocazia să câștige zeci de premii, printre care surpriza serii a fost o bicicletă electrică.

– Uitați-vă, aplauze!!! Asta este a dvs, sunteți fericită?
– Da.
– Câți ani ai?
– 18.
– Ce bravo ești!”.

„- Polina trebuie să te fotografiezi la acest fon, te rog. Asta este acum totul al tău. Polina pleacă acasă cu cadouri”.

„- Eu vă felicit, asta este pentru tine, demult sunteți aici cu noi?
– Nu, nu demult.
– Vedeți a venit și a câștigat, felicitări cu Ziua Independenței”.

Polina, una dintre câștigătoare, ne-a spus că nu se aștepta deloc să fie printre norocoșii serii.

„- Eu sunt șocată, eu niciodată nu am câștigat nimic la nicio loterie, pe neașteptate desigur, dar e foarte plăcut.
– Ce ați câștigat?
– Un televizor, microundă, un fierbător și un aspirator”.

Cu un mesaj de felicitare pentru bălțeni și oaspeții municipiului a venit secretarul executiv al Comitetului executiv al Blocului politic „Victorie”, Marina Taber.

MARINA TAUBER, secretarul executiv al Comitetului executiv al Blocului politic „Victorie”: „Vă mulțumim, dragii noștri, că sunteți atât de mulți, atât de drăguți și zâmbitori. Suntem fericiți să vă vedem într-o astfel de dispoziție și asta înseamnă că sărbătoarea a fost una reușită, nui așa? Vă place sărbătoarea? Noi vă felicităm din partea lui Ilan Mironovici Șor și a echipei blocului politic „Victorie” cu ocazia Zilei Independenței. Aceasta este o sărbătoare foarte importantă pentru țara noastră și vom lupta ca noi să rămânem mereu independenți”.

Și liderul Blocului politic „Victorie”, Ilan Șor s-a adresat cetățenilor cu un mesaj de felicitare

ILAN ȘOR, liderul Blocului politic ”Victorie”: „Dragii mei prieteni, astăzi este Ziua Independenței Republicii Moldova. Când am obținut independența, strămoșii noștri au avut speranța că noi vom fi liberi, liberi de a face alegeri, liberi să luăm decizii, că vom păstra cu fidelitate tradițiile și culturile poporului nostru multinațional. Trebuie să ne unim și să luptăm pentru libertatea noastră până la sfârșit, iar cei care nu sunt de acord cu asta să plece la București, acolo le este locul. Iar noi, împreună, vom reda gloria și măreția de odinioară a statului nostru independent. La mulți ani, iubita mea Moldova!”.

Și în UTA Găgăuzia, locuitorii autonomiei nu au rămas fără cadouri.

„Iphone-ul a fost câștigat, aplauze! Felicitări cu Ziua Independenței! Aplauzele dvs pentru această câștigătoare, mai tare”.

Și în UTA Găgăuzia, locuitorii autonomiei nu au rămas fără cadouri. Tombola i-a surprins cu cadouri minunate pe toți cei care au venit să marcheze cei 33 de ani de independență Republicii Moldova în parcul de distracții GagauzyaLand.

EVGHENIA GUȚUL, bașcanul Găgăuziei: „Eu vă iubesc și sunt foarte fericită că sunt cetățeană a Republicii Moldova. Sunt sigură că, în curând, țara noastră va fi cu adevărat independentă, neutră și prosperă. Ura!”.

În cele trei orașe, Seara a fost încununată de spectacole cu focuri de artificii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE