23.2 C
Chișinău

„Teren de joacă modern, scenă de evenimente și bănci noi”. La inițiativa Blocului politic „Victorie”, parcul Victorie din orașul Bălți va trece printr-un amplu proces de renovare | VIDEO

În curând, Parcul Victorie din orașul Bălți va trece printr-un amplu proces de renovare. Se va întâmpla la inițiativa Blocului politic „Victorie”, condus de politicianul Ilan Șor, care a decis astfel să facă un cadou bălțenilor cu ocazia Zilei Independenței. La evenimentul festiv din 27 august, într-un filmuleț 3D, a fost prezentat planul pentru amenajarea zonei de odihnă. Prin urmare, acolo urmează să apară bănci noi, trotuare, un teren de joacă modern, mult spațiu verde, o scenă de evenimente, și multe alte îmbunătățiri menite să ofere amintiri plăcute vizitatorilor.

Secretarul executiv al Comitetului executiv al Blocului politic „Victorie”, Marina Tauber a declarat că acest parc va fi un loc perfect pentru organizarea diferitor manifestații.

MARINA TAUBER, secretarul executiv al Comitetului executiv al Blocului politic „Victorie”: „Încă o surpriză pentru Bălți cu ocazia Zilei Independenței, sunteți gata? Daaa! – Vă place acest parc? Parcul „Victorie” în care noi acum ne aflăm?
– Daaa!
– Foarte tare vă place?
– Da.
– Este super, dar trebuie modernizat puțin ca să fie mult mai frumos, modern și să putem sărbători aici la concerte, manifestații, concursuri”.

Amintim că, de curând, echipa Blocului politic “Victorie” a pus prima piatră de temelie care marchează începutul construcției parcului de distracții Nordland la Bălți. Teritoriul din apropierea lacului din oraș va fi complet transformat. Conform proiectului, vor exista mai multe atracții, inclusiv o roată panoramică. Noul proiect va permite înfrumusețarea zonei și păstrarea părții sale verzi cu grijă pentru ecosistem.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE