23.2 C
Chișinău

„Bate clopotul și plânge o inimă de mamă”: Fondatorul Crismoto, decedat într-un accident în România, petrecut astăzi pe ultimul său drum

Fodatorul Crismoto, Cristian Bumbu este petrecut astăzi pe ultimul său drum. Tânărul de 29 de ani s-a stins din viață pe data de 25 august în urma unui accident cu motocicleta în România, scrie Unimedia.INFO.

„Cristian Bumbu, băiat cu merite deosebite în scurta ta viață. Ai reușit să absolvești Academia de Studii Economice, facultatea: management, Colegiul Financiar – Bancar.

De la 18 ani ai muncit și ai creat un bussines de succes, tu ai fost mândria familiei tale neconsolate, energia prietenilor și a celor ce te-au iubit și te-au urmat ca pe un adevărat lider și patron.

Astăzi, printre lacrimile cerului și a sufletelor, te petrec toți pe ultimul drum.

Roagă-te și tu acolo pentru părinții îndurerați pe care-i lași în agonia durerii, pentru fratele care te va căuta mereu.

Îngerii să vegheze calea ta lină către Dumnezeu, Cristian., se arată într-o postare de pe Facebook.

„Plânge o inimă de mamă,

Plânge un sat mare, numit Puhoi,

Doamne, ce-ai făcut tu oare?!

În împărăția Ta, ai luat un tânăr de la noi.

Bate clopotul, e multă jale

Doamne, cum te-ai îndurat,

Pentru Cristi ai ales o cale,

Viață scurtă Tu i-ai dat.

Ai luat un trandafir, un băiat în floare,

Pe pământ mult necaz ai mai lăsat,

Visul lui neîmplinit, cel mare,

Tinereţea i-ai furat…

Doamne, ia-l de dreapta Ta,

Îngerii să-l poarte-n zbor,

Și dă-i pace și lumină,

Sufletu-i să fie ușor,

În grădina Ta senină

Fie-ţi el un visător.

Nu exista cuvinte de consolare, într-o durere atât de mare. Cu lacrimi suntem alături de familia îndurerată. Lumină veșnică pentru Cristi”, au scris prietenii îndurerați ai răposatului.

Accident tragic în România. Un tânăr în vârstă de 29 de ani a murit în urma impactului frontal dintre motocicleta pe care o conducea și un autoturism. Este vorba despre fondatorul companiei CrisMoto, chișinăuianul Cristian Bumbu. Echipajul medical sosit la fața locului a găsit victima decedată. Motociclistul avea multiple leziuni traumatice foarte grave incompatibile cu viața.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE