11.2 C
Chișinău

Atenție! Transportul public circulă după graficul de weekend, iar mai multe zone din capitală sunt restricționate pentru mașini și pietoni | VIDEO

Începând de astăzi dimineață, troleibuzele și autobuzele circulă conform orarului de duminică, adică, diferit de zilele de lucru. În contextul Zilei Independenței, circulația rutieră în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale va rămâne sistată până pe 29 august, ora 07:00, potrivit Primăriei Municipiului Chișinău.

Traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe tronsonul dintre străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin, iar transportul public care traversează PMAN va fi deviat pe străzile adiacente, informează Regia Transport Electric.

De asemenea, de luni și până miercuri, între orele 08:00 – 23:00, adică pe parcursul întregii zile, va fi limitat accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, ca urmare a vizitei în Republica Moldova a președintelui Lituaniei, a celui al Estoniei și a șefului de stat din Letonia.

Tot din cauza delegației străine, accesul va fi restricționat și pe erele care fac legătura cu Aeroportul Chișinău. Prin urmare, șoferii vor trebui să ocolească centrul orașului pentru a ajunge la destinațiile dorite.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE