10.5 C
Chișinău

Un Volvo s-a răsturnat după ce s-a tamponat cu un BMW, la Ciocana: Un șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un accident rutier a avut loc între un Volvo și un BMW pe str. Vadul lui Vodă din capitală. Potrivit Poliției, vehiculele au fost deteriorate tehnic, iar conducătorului mașinii Volvo i-au fost acordate îngrijiri medicale, transmite Unimedia.INFO.

„Pe strada Vadul lui Vodă, la intersecția cu strada Uzinelor, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două mijloace de transport. La fața locului, polițiștii au stabilit că sunt implicate un BMW condus de un șofer de 45 de ani și un Volvo condus de un șofer de 25 de ani. În urma impactului, Volvo-ul s-a răsturnat din cauza inerției”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

În rezultatul impactului vehiculele au fost deteriorate tehnic, iar conducătorului mașinii Volvo, i-a fost acordat ajutor medical la fața locului, refuzând spitalizarea.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit Regiei Transport Electric Chișinău, este afectată circulația troleibuzelor din zonă. Ruta nr. 7 este redirecționată pe strada Ismail. Câteva unități de transport, staționează.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE