12.2 C
Chișinău

„Este necesar să schimbăm în bine starea de lucruri din țară”. Membrul grupului parlamentar ”Victorie” Vasile Bolea a depus actele la CEC pentru a-și înregistra grupul de inițiativă | VIDEO

Membrul grupului parlamentar „Victorie”, Vasile Bolea, a depus la Comisia Electorală Centrală pachetul de documente necesare pentru înregistrarea grupului de inițiativă care va colecta semnături în sprijinul candidaturii sale la funcția de președinte. Bolea afirmă că, în calitate de jurist, garantează că toate documentele sunt în regulă. În continuare, totul depinde de CEC.

VASILE BOLEA, membru al grupului parlamentar ”Victorie”: „În cursul săptămânii trecute, am discutat cu echipa mea despre necesitatea de a participa la aceste alegeri prezidențiale. Este necesar să schimbăm în bine starea de lucruri din țară. Avem la dispoziție trei zile pentru a primi decizia Comisiei Electorale Centrale de a înregistra grupul de inițiativă și de a emite foi de semnături pentru a începe procesul de colectare a semnăturilor. Aș dori să reamintesc că, în vederea candidaturii la președinție, grupul de inițiativă trebuie să colecteze 25 000 de semnături pentru a fi înregistrat ca și candidat, iar noi suntem pregătiți să facem acest lucru”.

Între timp, Comisia Electorală Centrală continuă să examineze cererile de înregistrare a grupurilor de inițiativă în sprijinul altor candidați.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE