11.2 C
Chișinău

Bărbatul care și-a bătut joc, alături de amici, de o pisică – amendat de poliție

Trei bărbați din nordul țării au chinuit o pisică, au filmat momentul și au publicat momentul pe rețelele de socializare. Imaginile video au scandalizat opinia publică, iar internauții moldoveni au cerut Poliției să-i identifice și să-i pedepească conform legii, transmite Realitatea.MD.

La câteva zile distanță, Poliția Republicii Moldova anunță că s-a autosesizat și l-a găsit pe principalul individ. Este vorba de un bărbat domiciliat în raionul Drochia. Acesta a pus mâna pe inimă, fiind filmat de oamenii legii, și și-a cerut iertare pentru fapta sa. Spune că regretă momentul.

„Acesta a declarat polițiștilor că pisica este a lui și că a recurs la acest gest deoarece aceasta i-ar fi mâncat câteva păsări din gospodărie, ulterior ducând-o de acasă.

Cazul a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Drochia, iar astăzi dimineață bărbatul a fost sancționat, pentru cruzimea față de animale, cu o amendă de 3.000 de lei. Aceeași amendă a primit și unul dintre bărbații care a asistat la toată scena, fără să intervină”, informează IGP.

Poliția urmează să stabilească și cea de-a treia persoană prezentă la incident.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE