17.7 C
Chișinău

Motocicliștii au dat năvală. Poliția i-a prins băuți la ghidon și fără permise de conducere

Patru motocicliști din țară au fost prinși fie în stare de ebrietate la volan, fie fără permis de conducere. Potrivit Poliției, tinerii sunt originari din raioanele Telenești și Strășeni.

În primul caz este vorba de un tânăr din localitatea Crăsnășeni, de 23 de ani, care conducea în stare de ebrietate avansată având o concentrație de 0,65 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

În cel de-al doilea caz, este vizat un alt tânăr, de 19 de ani, care se afla la ghidonul unei motociclete neînmatriculată. Acesta a fost stopat în localitatea Zăicani, iar testul la alcool a arătat o concentrație de 0,73 mg/l în aerul expirat.

Polițiștii au depistat încălcări și la Strășeni.

„Un tânăr de 24 ani, conducând haotic un ATV prin localitatea Voinova, nu s-a supus cerințelor legale ale polițiștilor de a se stopa. Ulterior polițiștii l-au stopat și testat la alcool. Rezultatul – 1,00 mg/l. Un tânăr de 16 ani, fără a deține permis de conducere, se deplasa prin localitatea Scoreni la ghidonul unei motociclete neînmatriculată corespunzător”, mai precizează Poliția.

Ptotrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), toate vehiculele au fost ridicate și duse la parcarea specială.

realitatea.md

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE